căutare personalizată

Link-uri Sponsorizate

duminică, 26 octombrie 2008

Super Hero Mod

Modurile Counter Strike transforma jocul radical introducand skill-uri , super arme , respawn si alte “addon-uri” care fac din clasicul joc cu totul altceva . Multi jucatori prefera aceste moduri jocului simplu fapt care ne-a determinat sa introducem si noi cateva instructiuni simple de instalare si folosire a lor.
Tutorial Superhero Mod pentru server Counter Strike 1.6
Acest mod este un mod pentru AMX Mod X !
Un mod care transforma jucatorul intr-un super erou cu diferite puteri care se castiga de-a lungul timpului prin acumularea de " xp " adica experienta .Instalarea este foarte simpla fiind efectuata cu ajutorul unui installer .
Deci , descarca superhero.rar de aici . Daca dureaza putin mai mult ai rabdare ! Il dezarhivezi oriunde pe disc dupa care intri in folderul superhero unde dai dublu click pe executabilul AMX Installer . Urmezi pasii exact ca la instalarea AMX Mod X . Cand ajungi la fereastra de alegere a folderului in care vrei sa instalezi alegi " Select mod directory " . Se va deschide fereastra de selectare unde alegi HLDS\cstrike ( HLDS fiind directorul in care ai serverul) si dai ok . Executabilul instaleaza toate componentele . Daca ai o instalare mai veche a AMX Mod X - ului configuratiile se vor sterge .Ca sa vezi daca functioneaza dai in consola serverului " amx_plugins" . Daca totul este in regula trebuie sa-ti apara acolo toate plugin-urile corespunzatoare fiecarui erou ( Anubis , Batman , Superman , Basescu …etc).

Vei avea cateva comenzi in plus fata de AMX ModX-ul simplu :·amx_shsetlevel - ii da jucatorului un anumit nivel ( amx_shsetlevel Gigi 5 - si Gigi este trecut pe nivelul 5 superhero )·amx_shsetxp - seteaza xp-ul jucatorului sau jucatorilor·amx_shaddxp - adauga xp jucatorului sau jucatorilor·amx_shban - baneaza jucatorul de la folosirea puterilor·amx_shunban - unbaneaza jucatorul·amx_shresetxp - sterge tot xp-ul acumulat de toti jucatorii inclusive de cei care nu sunt in momentul acela pe server·say /superherohelp or /help - deschide o fereastra motd de ajutor·say /herolist - arata lista eroilor disponibili·say /playerskills - iti arata skill-urile fiecarui jucator·say /playerlevels - iti arata nivelele jucatorilor·say /myheroes - iti arata ce eroi ai ales si bindurile pe care le-ai facut·say /clearpowers - se foloseste pentru a sterge toate puterile tale ( in cazul in care vrei sa-ti alegi alti eroi )·say /showmenu - iti arata meniul puterilor in cazul in care poti sa-ti aleg eroi·say /drop - se foloseste pentru a “arunca” un eou in cazul in care vrei sa iei altul·say /whohas - iti arata cine are eroul respective.
Sursa: tutorialecstrike.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ce face fiecare erou si de unde se activeaza puterile lui?